Gestructureerd datatype NEN3610ID

link naar de RDF versie van deze pagina
Informatiemodel SIKB 14.5Wordt als gestructureerd dataype gebruikt door:

AttribuutnaamBehoort totDefinitie
Attribuutsoort identificationObjecttype SamplingProcessEen unieke code die wordt aangemaakt als het object voor het eerst wordt aangemaakt.
Attribuutsoort identificationObjecttype GeoReferenceProcessEen unieke code die wordt aangemaakt als het object voor het eerst wordt aangemaakt.
Attribuutsoort identificationObjecttype ObservationProcessEen unieke code die wordt aangemaakt als het object voor het eerst wordt aangemaakt.
Attribuutsoort identificationObjecttype SubjectEen unieke code die wordt aangemaakt als het object voor het eerst wordt aangemaakt.
Attribuutsoort identificationObjecttype SampleEen unieke code die wordt aangemaakt als het object voor het eerst wordt aangemaakt.
Attribuutsoort identificationObjecttype OrderEen unieke code die wordt aangemaakt als het object voor het eerst wordt aangemaakt.
Attribuutsoort identificationObjecttype AddressEen unieke code die wordt aangemaakt als het object voor het eerst wordt aangemaakt.
Attribuutsoort identificationObjecttype MeasurementObjectEen unieke code die wordt aangemaakt als het object voor het eerst wordt aangemaakt.
Attribuutsoort identificationObjecttype ObservationEen unieke code die wordt aangemaakt als het object voor het eerst wordt aangemaakt.
Attribuutsoort identificationObjecttype AnalysisProcessEen unieke code die wordt aangemaakt als het object voor het eerst wordt aangemaakt.