18 april: 1e Bijeenkomst Aquo Linked Data Community27 februari 2024


De Aquo wordt verbreed en verrijkt door de toepassing van meer Linked Data-principes en technologieën. Een ontwikkeling waarvoor nauwe samenwerking tussen Aquo-team en waterbeheerders nodig is. Het doel van deze community is om kennis, ervaring, gebruik en innovaties van de Aquo-standaard te delen. Samen maken we de Aquo-standaard nóg beter > Meld je gauw aan!

De Aquo Linked Data Community is er voor enthousiaste professionals en gebruikers van de Aquo-standaard. Ofwel, voor alle mensen die er belang bij hebben dat zij en het Aquo-team vanuit verschillende perspectieven efficiënt aan de slag kunnen met linked data.

Programma Dit is de eerste bijeenkomst na de kick-off van 16 januari. We zullen in ieder geval de resultaten van de survey met elkaar doornemen en de nieuw opgerichte werkgroepen geven een korte presentatie.

Er is ruimte voor meer inbreng! Heb jij een interessante ervaring met Linked Data in de watersector die je wilt delen? Heb je een interessant idee dat je wilt presenteren of inbrengen voor discussie? Laat het ons weten! De Aquo Linked Data Community is er voor en door de deelnemers, dus iedereen kan een bijdrage leveren.

Meer informatie Kijk op ons (besloten) community-kanaal: Aquo Linked Data Community - Microsoft Teams

Deelnemen? Wil jij deelnemen aan de Aquo Linked Data Community en toegang tot het community-kanaal? Laat ons dat weten via servicedesk@ihw.nl.

Zie ook: Alle nieuwsberichten