18 juli: Aquo Linked Data Community24 juni 2024


Ben jij een enthousiaste gebruiker van de Aquo-standaard en wil je meedenken over de toepassing van linked data in Aquo? Meld je dan aan voor de bijeenkomst van de Aquo Linked Data Community op 19 september*. We gaan het dan hebben over Asset Informatie Management, OTL’s en LinkedData. Waternet verzorgt een presentatie over dit onderwerp.

*LET OP: DEZE BIJEENKOMST IS VERZET VAN 18 JULI NAAR 19 SEPTEMBER!

De Aquo wordt verbreed en verrijkt door de toepassing van meer Linked Data principes en technologieën. Een ontwikkeling waarvoor nauwe samenwerking tussen Aquo-team en waterbeheerders nodig is. Het doel van deze community is om kennis, ervaring, gebruik en innovaties van de Aquo-standaard te delen. Samen maken we de Aquo-standaard nóg beter!

Voor wie?

De Aquo Linked Data Community is er voor enthousiaste professionals en gebruikers van de Aquo-standaard. Ofwel, voor alle mensen die er belang bij hebben dat zij en het Aquo-team vanuit verschillende perspectieven efficiënt aan de slag kunnen met linked data.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst gaan we het hebben over Asset Informatie Management, OTL’s en LinkedData.

Waternet verzorgt een presentatie over dit onderwerp.

Wil jij een bijdrage leveren? Laat het ons weten! De Aquo Linked Data Community is er voor én door de deelnemers!

Meer informatie

Kijk op ons (besloten) community-kanaal: Aquo Linked Data Community - MS Teams

Deelnemen?

Wil jij deelnemen aan de Aquo Linked Data Community en toegang tot het community-kanaal? Laat ons dat weten via servicedesk@ihw.nl.

Zie ook: Alle nieuwsberichten