Reageer op de pre Aquo-standaard!

Graag wil het Informatiehuis Water (IHW) alle gebruikers attenderen op de wijzigingsvoorstellen met de status pre Aquo.  Heeft u ze allemaal in beeld? Op de pagina pre Aquo-standaard vindt u alle afspraken op een rijtje.

Vijf wijzigingsvoorstellen voor de pre Aquo-standaard
Momenteel zijn er totaal vijf wijzigingsvoorstellen die het CCvD-D de status pre Aquo heeft gegeven. U vindt ze op een rijtje op de pagina Wijzigingsvoorstellen, dit nadat u de status pre Aquo heeft geselecteerd in het schema.

Reageer tot 1 juni 2017
De wijzigingsvoorstellen worden behandeld in de update 2017-12. Bij een positief besluit worden de modellen daadwerkelijk opgenomen in de Aquo-standaard. Dus bent u werkzaam in het werkveld Watersysteembeheer, Waterveiligheid of wisselt u informatie uit over normen of KRW? Dan is het raadzaam te beoordelen of deze wijzigingsvoorstellen voor u van invloed zijn en zo ja, of u nog wijzigingen zou willen doorvoeren.

Heeft u nog commentaar of wenst u wijzigingen? Dan kunt u vóór 1 juni 2017 nog reageren op deze voorstellen. U doet dit eenvoudig door een e-mailbericht te sturen naar servicedesk@ihw.nl.